"Pensar que està, no sé, molt a prop. A un pam davant teu i penses... Pots respirar el mateix aire que ell." "També és molt exagerat venir des de fa temps. Nosaltres vam arribar ahir i tenim un bon lloc."

L’arribada del cantant canadenc a la ciutat ha despertat passions i desenes de seguidors ja fa setmanes que l’esperen. Els més aficionats fa setmanes que dormen al ras per ser els primers de la cua i agafar el millor lloc. D’altres, han arribat al Palau Sant Jordi aquest matí, moment en què s’han obert les portes del recinte. “És una mica exagerat venir a dormir tants dies abans”, ha opinat una noia. Alguns no necessiten fer tanta cua per obtenir un bon lloc perquè tenen entrada VIP que els assegura veure el seu ídol a pocs metres. “Pensar que respires el mateix aire que ell…”, ha comentat una altra seguidora.

Sens dubte, Bieber ha trastocat el dia a dia d’algunes famílies. Els grups que dormen des de fa dies al carrer fan torns per custodiar les seves pertinences i els pares van portant menjar als fills. Una de les conseqüències d’aquesta situació és la quantitat d’escombraries que han quedat a l’espai. Tendes, cadires plegables i roba han quedat sense amo a les portes del pavelló.