Un grup d’amics i companys del periodista, entre els quals hi havia l’arquitecte Oriol Bohigas, el periodista Eugeni Madueño i l’advocada Gemma Calvet, han participat en un homenatge a la Casa Golferichs. L’acte és el primer d’una sèrie de reconeixements que li ha preparat a títol pòstum una comissió impulsada pel dirigent veïnal de Sarrià, Mariano Meseguer, i que ha rebut el suport de la FAVB, l’Associació de Veïns del Poblenou i l’Arxiu Històric del barri.

Actes d’homenatge als barris

La comissió ha explicat que els actes d’homenatge a Huertas Claveria s’estendran pels barris. N’hi haurà a Sant Andreu –els dies 30 de juny i 1 de juliol–, a Horta-Guinardó, i durant la Festa Major del Poblenou, barri on va residir el periodista. Precisament les entitats del Poblenou demanen que l’Ajuntament posi el nom de Huertas Claveria a un carrer o plaça d’aquest barri.

La comissió d’homenatge també prepara alguns projectes editorials relacionats amb la recuperació de la seva obra periodística vinculada als barris i a la ciutat.