En un comunicat molt breu, l’empresa anuncia la reobertura de l’Apolo amb el concert de Mine!, programat per a la sala 2. La banda catalana representarà l’espectacle ‘100.000 incendis’ amb cançons inèdites, i també amb la col·laboració d’altres artistes com Pau Riba i Inspira, entre d’altres.

També l’Ajuntament s’ha pronunciat en un comunitat en què explica que s’ha autoritzat la reobertura provisional de fins a sis mesos, de l’Apolo i els locals adjacents. El consistori, que els permet obrir a partir de demà, confirma que la sala ha fet l’apuntalament que “assegura l’estructura del soterrani”, situat a sota dels diferents establiments. Aquesta reforma és provisional i en un màxim de sis mesos, l’empresa haurà de fer l’obra de reforç de l’estructura malmesa. En cas que no es faci l’obra a temps, l’Ajuntament procedirà al precinte dels establiments.

La notícia ja havia corregut aquest matí per les xarxes socials. De fet, la direcció de l’Apolo ha anunciat a les xarxes socials que la programació prevista per divendres i dissabte es recupera. Nitsa Club ha anunciat a través de la pàgina oficial de Facebook que la programació prevista per divendres i dissabte (amb el DJ John Talabot i el nord-americà Jimmy Edgar) es reprèn a la sala.

L’Apolo, que l’Ajuntament va clausurar temporalment per motius de seguretat, ja està a punt i ha resolt els problemes que s’hi havien detectat. En poc més de dues setmanes, aquesta emblemàtica sala ha fet les reformes pertinents per tal adaptar-se a la normativa. La direcció està pendent d’emetre un comunitat en les properes hores per confirmar la data de reobertura.