Reinhard Heydrich, segon de les SS, mà dreta de Himmler i home a qui el mateix Hitler considerava el nazi perfecte. Les seves maniobres d'impressió de lliures esterlines falses van provocar la còlera de Winston Churchill, qui amb el govern txec a l'exili va organitzar una operació secreta per atemptar contra el cap nazi. Set paracaigudistes txecs entrenats a Anglaterra en van ser els executors. Aquest episodi cabdal de la Segona Guerra Mundial és el que Laurent Binet ha reconstruit a 'HhHH'. Les quatre hacs són les de la frase en alemany 'El cervell de Himmler es diu Heydrich', en boca de molts membres de les SS. Una novel·la atípica, que barreja narració dels fets amb reflexions de l'autor sobre com explicar la història. LAURENT BINET, escriptor "A la gent li agrada que els extres dels DVD incloguin el 'com es va fer'. De fet, jo he integrat el 'com es va fer' a la pel·lícula. Els he ajuntat." El llibre ha exhaurit quatre edicions en castellà de Seix i Barral en menys d'un mes i és també una de les novel·les que s'estan venent més en la versió catalana que edita Mirmanda. LLUÍS MORRAL, Llibreria Laie "Ha rebut molt bones crítiques. Va ser a Barcelona fent rodes de premsa... I potser les xarxes socials també hi contribueixen." ÀUREA JUAN, Casa del llibre "No és una novel·la típica. Sí que té un format narratiu, però és com una mena d'investigació, de crònica, de recerca que ell ha fet." Després de l'atemptat algú va delatar els partisans, que van ser acorralats pels nazis i es van haver de suïcidar, tal com va ficcionar per al cinema, entre altres realitzadors, Fritz Lang. Un episodi històric carregat d'èpica que ben segur està ajudant la novel·la.

Amb aquesta narració basada en fets reals, Binet, de 38 anys, va merèixer el Premi Goncourt de primera novel·la.
Aquest episodi cabdal de la Segona Guerra Mundial és el que Laurent Binet ha reconstruit a ‘HhHH’. Les quatre H són les de la frase en alemany  ‘El cervell de Himmler es diu Heydrich’, en boca de molts membres de les SS.
Una novel·la atípica, que barreja narració dels fets amb reflexions de l’autor sobre com explicar la història. El llibre ha exhaurit quatre edicions en castellà de Seix i Barral en menys d’un mes i és també una de les novel·les que s’estan venent més en la versió catalana que edita Mirmanda.