A la Fira del Disc s'hi respira passió per la música. PERE "És el quart any que vinc a la fira perquè m'agrada molt, tenen molts discos, i és molt xula". MANEL "He vingut aquí per buscar elapés de la meva època. Bàsicament Beatles, Rollings i Susi 4, que és "mi lado oscuro, cuando yo era joven" S'hi poden comprar discos per tres euros o pagar-ne fins a 2000; i és un terreny idoni per als qui busquen tresors. BA "Estic buscant algunes coses molt concretes, que fa anys que les busco i no les trobo. I potser aquí les trobaré" Un bon lloc per descobrir material difícil de trobar a Catalunya, primeres edicions dels anys 60, recopilacions actuals i vinil, que ha ressorgit en els darrers anys. Durant tres dies hi han passat de 15 a 20.000 persones. Des de l'organització en fan un bon balanç. JOAN CARLES VILELLA, director de la Fira del Disc de Barcelona "L'afluència de gent ha estat com l'any passat, o un xic superior. El nivell de venda de cara als expositors també ha estat important. I la veritat és que estem molt contents." La Fira del Disc tanca aquesta tarda amb la tradicional subhasta. La peça estrella són els autògrafs de la Jimmi Hendrix Experience en l'únic concert que van fer a l'Estat espanyol l'any 1968.

S’hi apleguen uns 170 expositors d’arreu del món, per això és un bon espai per trobar-hi tresors. Els més experts busquen a Discos Edison, una de les botigues més antigues de Barcelona, o a Revolver, una de les més importants d’Europa. Aquest any hi ha també una exposició de 40 guitarres dels anys 60, fetes a mà i amb un preu incalculable.

La Fira del Disc ha tancat a la tarda amb la tradicional subhasta; el preu més alt s’ha pagat per la guitarra de Bon Jovi: 550 euros.