Guns N’ Roses va tornar a Barcelona amb gairebé tots els seus membres originals 25 anys després. Durant més de tres hores van repassar els temes clau de la seva carrera musical i es va evidenciar la reconciliació de les dos cares visible del grup, Axl Rose i Slash, enemistats durant anys. Va ser un espectacle en què van fer vibrar els 50.000 espectadors que van acudir a l’Estadi Olímpic per a l’ocasió.

Més de 50.000 fidels van respondre a la crida de Guns N’ Roses que per primer cop en 25 anys tornaven a l’Estadi Olímpic. No hi eren tots, però sí que es va poder veure tres dels seus membres originals més carismàtics, Duff McKagan i, sobretot, Axl Rose i Slash, les dues ànimes del grup enemistades de fa anys. En l’última temporada, tots ells havien anat actuant per separat.

Gira internacional de reconciliació 

L’expectació del públic era altíssima i el grup nord-americà no va decebre els seus seguidors més fidels. Durant més de tres hores van repassar 30 anys de carrera musical i ho van fer per recordar èxits que han marcat una generació com Civil War i en què van destacar els solos de la guitarra de Slash.

Els californians van presentar un repertori molt similar als altres concerts de la gira, que ja els ha portat a altres ciutats de l’estat. El seu tour continua ara per Alemanya, Polònia i Rússia en una gira destinada a satisfer els incondicionals.

Queixes per soroll

El retorn dels Guns N’Roses va ser eixordador, en un sentit literal. A través de les xarxes socials diversos veïns de Sants, l’Esquerra de l’Eixample i Sant Antoni han comentat l’elevat volum del concert de la banda.