L’objectiu d’aquesta Primera Trobada Inclusiva de Batucada a la ciutat és donar a conèixer les entitats gracienques impulsores i començar a crear xarxa. Al setembre començaran el projecte Reperkutim. Per ara, el grup de percussió es posarà en marxa amb usuaris de l’acidH, Fundació Joia i Salut Mental Gràcia.

Encara s’estan ultimant els detalls, però la idea és fer tallers de percussió dos dies a la setmana, al Centre Artesà Tradicionàrius o a La Violeta de Gràcia. Segons els impulsors, és important que els usuaris surtin dels seus espais habituals per fer activitats com aquesta, que busquen la inclusió del col·lectiu al barri. Per això, també esperen anar sumant col·laboracions amb més entitats de Gràcia.

Un projecte subvencionat per l’Ajuntament

L’Asociació Pides de Granada acaba d’aterrar al districte de Gràcia, on ha obert una nova seu a l’Espai la Tregua. Un dels recursos amb els quals treballen és la batucada inclusiva, que també volen portar a la ciutat. Aquesta iniciativa ha coincidit amb la nova idea de Teixint Connexions de crear un grup de percussió inclusiu a Gràcia. El projecte ha obtingut una subvenció de l’Ajuntament per tirar-lo endavant i, per això, han decidit sumar esforços.