Al ‘Dj Mix’ d’avui tirem la casa per la finestra perquè la sessió va a càrrec de Curses, el DJ i productor de Brooklyn establert a Berlín. Un dels artistes més cool i avantguardista de l’escena electrònica europea.
Luca Venezia, més conegut com a “Curses” va iniciar la seva carrera al Brooklyn natal sota el nom de Drop The Lime, elaborant bass music i dirigint el mític segell Trouble & Bass. Més tard, en una progressió cap al house i el techno va canviar el seu nom per Curses i va fundar el segell Safer at Night. No va ser fins que es va traslladar a Berlín que no va trobar el seu so actual, que podríem definir com dark disko, una mescla entre house, techno, disco i ebm.
Recentment, ha inaugurat el nou segell Ombra International i ha editat d’altres segells com Bordello a Parigi, Throne of Blood i Dischi Autunno.

És tot un honor poder oferir-vos aquest DJ mix exclusiu de Curses.

A la secció ‘Actualitat’ el més calent, fresc i innovador de l’escena electrònica. Podem destacar nous treballs del barceloní Check One, Booka Shade, Aura & Camelphat o el remix dels Tale Of Us del mític ‘Cafe Del Mar’ dels Energy 52.

Escolteu el programa sencer aquí:

1a part

2a part