Els artistes han trigat dues setmanes a acabar l’obra que decora aquest espai de Barcelona. Hi ha dues parets pintades, una dedicada a Salvador Espriu amb diverses cares i amb frases cèlebres de l’escriptor que decoren el fons del dibuix. L’altra façana està dedicada a Mercè Rodoreda, un dibuix en què l’escriptora mira frases de les seves obres. L’aparició de les pintades coincideix amb la Setmana de la Poesia, que ha començat aquest dimecres a la ciutat.

L’encàrrec els va arribar del districte de les Corts amb la intenció de decorar amb art efímer solars buits de Barcelona, i els artistes van aportar la idea. “Els vam proposar treballar l’escriptura a través de literatura catalana. Vam pensar en els escriptors Salvador Espriu, que aquest any celebra el centenari del seu naixement, i Mercè Rodoreda”, explica a BTV Cristian, conegut amb el sobrenom de Nados. L’obra s’ha realitzat amb esprais i pintura plàstica, “tot fet a mà, també la cal·ligrafia”.

Hi haurà més murals

“Estem treballant amb l’Ajuntament amb noves localitzacions. Hi haurà dos o tres espais més pintats a Barcelona“, diu Nados. L’artista ens ha explicat que probablement hi haurà un mural dedicat a la lletra i música de Joan Manuel Serrat i que, en un futur, s’editarà una guia amb les il·lustracions que es pinten en els solars buits.