El Centre Cívic Pati Llimona acull “Expoalumnes Hivern 19”, una mostra amb fotografies fetes pels assistents als diferents tallers que ha fet aquest equipament el darrer trimestre. S’hi troben instantànies que mostren els aprenentatges adquirits en els tallers de laboratori, de tècniques antigues de fotografia, de composició fotogràfica, entre altres. Amb mostres com aquesta es pretén que els alumnes completin la seva formació.

Aparador dels tallers de fotografia

La Sala Ruïnes, del Centre Cívic Pati Llimona, acull “Expoalumnes Hivern 19”, una exposició amb els treballs d’alguns dels participants als tallers de fotografia que hi ha hagut durant el darrer trimestre a l’equipament.

En Francisco Gómez és tallerista d’aquest equipament considera que “mostres com aquesta són interessants perquè és la manera que els alumnes vegin la seva obra exposada amb d’altres, és una prova del seu aprenentatge.”

Temàtica diversa

Les fotografies són de temàtica diversa, l’únic requisit que es demana és que la instantània s’hagi fet amb els coneixements adquirits en alguns dels tallers, l’assistència als quals es fa per diferents motivacions. En el cas del taller de tècniques fotogràfiques antigues, que és el que imparteix en Francisco Gómez, hi ha alumnes de tota mena: “Fotògrafs que treballen la fotografia i volen recuperar una altra manera de fer instantànies, també hi venen curiosos que es pregunten què és això de tècniques primitives de la foto, i en general a qui li agrada fer fotografia de manera artesana.”