L’exposició “Beyond language” ofereix l’oportunitat d’observar una de les col·leccions d’art figuratiu més representatives de la Xina. La pintura a l’oli es va introduir per primera vegada a la Xina al segle XVIII, però no es va popularitzar entre els cercles artístics fins a finals dels segle XIX.

La pintura realista xinesa

El MEAM és un museu que té com a objectiu promocionar i difondre l’art figuratiu contemporani i aquesta exposició és una bona mostra per descobrir la pintura figurativa xinesa.

 

Pintors xinesos

L’exposició acull l’obra de mestres com Xu Mangyao o Chen Danquing, figures clau de la història contemporània de la pintura xina. De fet, l’exposició és una oportunitat per conèixer l’obra d’artistes xinesos que poques vegades exposen a casa nostra.

 

Realisme japonès

El MEAM ja va exposar a finals del 2018 l’art figuratiu dels artistes japonesos contemporanis i a l”Àrtic’ us vam explicar tots els detalls. L’exposició “Realisme japonès contemporani”, que reunia 60 obres dels fons permanent del Hoki Museum, el primer museu dedicat exclusivament a la pintura realista actual, es va poder veure fins al 2 de desembre del 2018.

MEAM

El MEAM està obert de dimarts a diumenge, d’11 a 19 h. El museu romandrà tancat tots els dilluns (i els dies 1 de gener, 25 i 26 de desembre). El preu de l’entrada general és de 9 euros. Els diumenges es realitzen visites guiades a les 12 h. El MEAM està ubicat al carrer de la Barra de Ferro, 5.