La cultura recupera el seu espai amb les relaxacions de les mesures sanitàries. Gràcies a les últimes ampliacions pel que fa a les trobades a l’aire lliure alguns concerts es poden celebrar. És el cas del festival Say it Loud, que omple de música emergent els entorns del Castell de Montjuïc. Rita Payés, Rodrigo Laviña, Hip Horns Brass o Rebelmadiaq formen part del cartell eclèctic de la cita. L’organització va a càrrec de la cooperativa Quesoni, i pretén posar la cultura al centre i reivindicar el paper de l’art en la societat.

Satisfets de poder celebrar el festival

Enguany, els organitzadors tenien en aquesta cita totes les esperances que van perdre l’any passat durant les fases de desconfinament. La situació epidemiològica ha estat bona i s’ha pogut celebrar. Des de la cooperativa Quesoni destaquen l’ampli cartell que hi ha en marxa en aquesta edició i la importància de començar a revifar la cultura i tornar a la feina a tanta gent afectada del sector.

Ampliació de l’aforament del 50 al 70 %

Les restriccions sanitàries obligaven a celebrar la cita amb un 50 % del públic. El 24 de maig, però, les mesures van canviar i el festival s’ha acabat celebrant amb el 70 % de l’aforament. Pel primer dia, dissabte 5 de juny, les entrades es van exhaurir dies abans. Assistir als concerts del dia 6 és gratuït.