FIDEL BUIKA, organitzador de l'I'm Hip Hop "Necesitabamos un local donde pudiesemos compartir lo que es la música, lo que son DJ, y esta cultura. Tenemos gente de todas las edades, no hay un 'target' de edad. Simplemente, ¿te gusta el hip-hop?, ¿te gusta esta cultura? pues ven i baila."

La sala Luz de Gas ha acollit la setena edició de I’m Hip Hop, un esdeveniment de referència pels amants d’aquest estil musical que reivindica la veritable cultura hip-hop. Una manera de ser i de fer, segons l’organitzador de l’esdeveniment, Fidel Buika, que es remunta a les “block parties”. Són unes festes originàries de la ciutat de Nova York a finals dels anys 60, concretament del Bronx, nascudes perquè a la majoria dels habitants de la zona els era difícil accedir als clubs i discoteques de Manhattan.

Fidel Buika explica que “I’m Hip Hop vol recuperar l’esperit d’aquestes festes públiques i multitudinàries” per simplement gaudir de la música i el ball”. El fil argumental d’aquest any ha estat el popular programa nord-americà de televisió dels anys 70 ‘Soul train party’, que es va convertir en un espai de culte.