Els creadors del Piknic Electronik Barcelona, que se celebra els mesos d’estiu als Jardins de Joan Brossa, arriben ara amb una nova proposta musical. Han creat un festival de primavera perquè diuen que “Barcelona es queda orfe de propostes” després de l’estiu.

El CCCB torna a vestir-se de festival

El pati exterior del CCCB tornarà a acollir un festival de música electrònica, després de fer-ho durant anys el Sónar de Dia. Els assistents tindran a més accés a l’interior del centre per visitar-ne les exposicions. La primera edició del Brunch Electronik Barcelona se celebrarà cada tercer diumenge de mes. En total, seran tres jornades de festival: el 16 de març, el 20 d’abril i el 18 de maig. A partir de les 11 h els visitants podran gaudir d’un “brunch”, de jocs de gran format i algunes projeccions de cinema, entre diverses activitats.

Més tard, al migdia la música agafarà força i serà la protagonista amb les actuacions de DJ internacionals i també de barcelonins, com Pau Roca, que ja hi ha confirmat l’assistència. Segons l’organització és una proposta familiar i per tant els menors també hi estan convidats. El pròxim 26 de febrer s’anunciarà el cartell complet del festival, tant de músics com d’activitats culturals.