Ja ha començat la Festa del Roser 2023, que omple d’activitats i propostes la Rambla i el seu entorn. En aquesta 62a edició de les festes de la Rambla s’ha estrenat un concurs solidari de paelles, organitzat per Amics de la Rambla i la Fundació Esclerosi Múltiple. La guanyadora ha estat Paquita Bisbal Vallés amb una paella de bolets, xiitake i botifarra de pagès, que ha barrejat la gastronomia català i japonesa. Ha estat el plat més ben valorat per un jurat format per Carme Ruscalleda, Carles Gaig i Ada Parellada. En total s’han pogut degustar una vintena de paelles en un dinar popular. Els beneficis serviran per finançar projectes de la Fundació Esclerosi Múltiple.

Omplir de flors la Rambla

També és ja un clàssic de la Festa Major de la Rambla, l’acció floral “Una flor, un desig”. Per 11è any consecutiu, s’han dipositat flors per construir una estructura central anomenada cargolera, situada just davant del Palau de la Virreina.

Des d’aquest dissabte i fins dijous es decoraran les façanes de diferents edificis i espais singulars del passeig. Aquest projecte, que enguany porta les flors a 21 espais diferents, es fa amb la col·laboració del Gremi de Floristes de Catalunya.

Per diumenge hi ha previst un taller de dibuix urbà al Palau de la Virreina i també un concert de Los Hermanos Cubero. La Festa del Roser està organitzada per Amics de La Rambla, amb el suport del Districte de Ciutat Vella i la col·laboració de moltes entitats, empreses, comerços, veïnes i veïns del barri.