entrades gratis Palau Güell Festes Roser 2023

El Palau Güell, edifici d’Antoni Gaudí situat al carrer Nou de la Rambla, es podrà visitar de forma gratuïta per la Festa del Roser 2023. Els dies que s’hi pot entrar de franc seran el 7 i 8 d’octubre. Entrades gratis al Palau Güell per la Festa del Roser 2023 trucant al telèfon 93 317 29 40 de dilluns a divendres de 10 a 13 h.

Les flors ompliran la Rambla

La Festa del Roser l’organitza cada any l’associació Amics de la Rambla i aquest any s’arriba a la 62a edició. L’entitat ha organitzat activitats diverses “amb la intenció d’apropar la Rambla a tothom”. A més, les flors centren aquesta celebració i moltes activitats hi estan relacionades. Així, per exemple, algunes façanes d’edificis de la Rambla estaran decorades amb flors i també es farà un taller de flors a la Boqueria.

Una joia del Modernisme al cor de Ciutat Vella

Antoni Gaudí va construir el Palau Güell per al seu client Eusebi Güell. L’edifici es va inaugurar el 1888, just quan va obrir portes l’Exposició Universal de Barcelona. Es va construir en només dos anys però no es va fer a l’Eixample, com era moda, sinó a tocar de la Rambla. El podeu visitar gratuïtament cada primer diumenge de mes.