L’exposició  “Oceans, l’últim territori salvatge” mostra les meravelles naturals del fons marí a partir d’una selecció de les millors imatges del documental ‘Oceans’,  que va obtenir el Cèsar al millor documental el 2011, un treball dirigit per Jacques Perrin i Jacques Cluzaud, que va requerir set anys de feina i 75 expedicions als cinc continents en les quals van participar 500 persones i va tenir un cost de 50 milions d’euros. La selecció es va fer a partir de les 480 hores de gravació d’un enorme valor científic i divulgatiu. 

El Museu Blau ofereix a partir de divendres, 3 de novembre, i fins al setembre del 2018 la possibilitat de poder posar-se a la pell d’un peix o d’un dofí i experimentar el que se sent vivint en llibertat en un medi tan ric i tan salvatge.

A la mostra, també s’hi poden trobar figures d’animals marins a escala real i imatges 3D.  Tot plegat, enregistrat amb  la tecnologia de filmació més innovadora, que va fer possible seguir amb la càmera a la mateixa velocitat espècies marines com dofins o tonyines i arribar a profunditats on l’home no havia estat mai abans.