Obrim el programa amb la gravació d’un concert de l’any 1966 protagonitzat per dos veterans de l’estil New Orleans, el clarinetista Pee Wee Russell i el trompeta Henry “Red” Allen.
Els següents minuts els dediquem a Conte Candoli, un trompetista que solem situar en la òrbita del West Coast i que, durant la seva vida va tenir sovint un peu en el Jazz i l’altre en la música de consum.
I acabem la primera part amb una mostra de l’art de Miguel Zenón, un saxofonista porto-riqueny que ens visitarà en l’edició actual del festival internacional de Jazz de Barcelona.

Tota la segona part la dediquem a músics que, com Zenón, també han d’actuar a Barcelona els propers dies. Per començar, el cantant i teclista Ben Sidran que ve a presentar el seu darrer disc, sempre dins del Jazz més amable i comercial. A continuació repassem la música de Chick Corea i la seva Elektric Band, que van revolucionar la fusió dels anys 80 i primers 90.
Les darreres protagonistes son les canadenques Ingrid i Christine Jensen, trompeta i saxofonista respectivament, que ens han donat cita en el Club Jamboree aquest mes de novembre.

Escolteu el programa sencer aquí:

1a part

2a part

Foto: Chick Corea i Steve Gadd