ANTONI VIVES, tinent d'alcalde d'Hàbitat Urbà "És tan potent la feina, és tan inspirador que volíem que d'alguna forma això traspassés les parets de l'Ajuntament i traspassés les parets d'Hàbitat Urbà i fos posat a l'abast dels ciutadans i ciutadanes de Barcelona." "Hi ha un altre aspecte que també és molt important. La professió de l'arquitectura ha passat uns moments complicats. Jo penso que l'escola d'arquitectura de Barcelona és una de les més potents del món i ara ha tingut l'oportunitat de demostrar-ho."

L’exposició mostra tant la proposta guanyadora, Canòpia urbana, com la resta d’idees finalistes. Cadascuna presenta el material en tres formats diferents: una maqueta, un audiovisual i sis plafons amb informació més tècnica. “La feina de tots els equips d’arquitectes és tan potent que volíem que això traspassés les parets de l’Ajuntament i fos posat a l’abast de la ciutadania”, ha anunciat Antoni Vives, tinent d’alcalde d’Hàbitat Urbà.

La mostra està dissenyada per NurArquitectes i Pablo Martín, i romandrà oberta fins al 5 de març. Caldrà tenir present l’horari del Disseny Hub Barcelona perquè tanca els dilluns.