casa batllo

Entrar a la Casa Batlló els propers mesos pot sortir molt econòmic. Es podrà fer una visita a aquest monument emblemàtic de Barcelona a partir del 24 de desembre, i fins el 31 de maig. Els responsables del monument han posat a la venda des de dimarts, 11 de desembre, 100.000 entrades a 1 euro per poder visitar-lo.

Es tracta d’una campanya nadalenca anomenada “Fes el turista”, a la qual posa la imatge la companyia teatral Tricicle. Cada persona (resident a Catalunya) podrà adquirir un màxim de dues entrades i afegir-hi de forma gratuïta fins a tres menors de 16 anys. Ho pots fer inscrivint-te aquí.

Pocs visitants locals

La campanya que s’inicia aquest dimecres té un objectiu clar: apropar la Casa Batlló als residents catalans i fer-los partícips del procés de restauració, iniciat l’any passat amb el descobriment de l’estuc original de les parets de la Planta Noble de l’obra d’Antoni Gaudí. Els responsables afirmen que actualment només un 2 % dels visitants de la Casa Batlló són residents a Catalunya i que la resta són turistes. Per això, creuen que val la pena que els locals coneguin la restauració, que qualifiquen “un abans i un després en la història del monument”.

Una iniciativa solidària

Tots els diners que es recaptin de la venda de les entrades es destinaran al Banc dels Aliments de Barcelona, que atén més de 125.000 persones a través d’una xarxa de prop de 320 entitats. Precisament, la fundació acaba d’organitzar el Gran Recapte del 2018.