Elton John

Un dels artistes més aclamats del món, Elton John, visitarà Barcelona el 2 i 3 d’octubre del 2020. Oferirà als seus fans dos concerts al Palau Sant Jordi dins de la gira de comiat dels escenaris anomenada Farewell Yellow Brick Road.

Entrades a la venda el 10 d’octubre

Les entrades per veure els concerts es posaran a la venda el 10 d’octubre a través del web de la promotora musical Live Nation, a Ticketmaster i El Corte Inglés. Dos dies abans, el 8 d’octubre, se’n farà una prevenda especial per als fans del músic a través del web de la promotora.

El cantant britànic té una llarga trajectòria musical i, per dir adeu als escenaris de tot el món, el 2018 va iniciar una gira als Estats Units que s’allargarà tres anys. En total, té programats 350 concerts.

La icona del pop porta als seus fans un viatge musical i visual que recorre els més de 50 anys d’èxits de carrera musical. Enguany Elton John també ha estat protagonista a la gran pantalla. Fa uns mesos es va estrenar ‘Rocketman’, un film dedicat a la seva figura tant personal com musical que ha estat un gran reclam de taquilla.