El Molino ha destapat el deute que té: més de nou milions d'euros que, de moment, no l'obligaran a tancar les portes. Els gestors confien a reflotar els números del teatre amb un pla de viabilitat que implica omplir les funcions de públic. Per fer-ho possible no demanen diners, però sí la col·laboració de les administracions. ELVIRA VÁZQUEZ, gestora d'El Molino "El que necessitem és facturar. L'Ajuntament n'és un dels protagonistes, el principal protagonista. Una de les coses que es poden fer és una bona promoció, una bona campanya i portar els milions de persones que visiten la ciutat i la gent de la ciutat." Però la notícia del possible tancament d'El Molino i el mal estat dels comptes no han agradat a comerciants i veïns, que creuen que la reobertura d'El Molino, el 2010, ha estat molt positiva per al barri. JORDI ROMEU, Coordinadora d'Entitats del Poble-sec "Al barri tenim dues icones, El Molino i les 3 Xemeneies. El Molino dóna vida, aquesta plaça ha guanyat un altre caire, ha dinamitzat la zona, a tothom li agrada El Molino." D'altra banda, en especial els restauradors, asseguren que si El Molino tanca les portes també els repercutirà la caixa, principalment, el cap de setmana. FRANCESC ORGE, La Taverna de Vigo "A nosaltres ens repercuteix que molta gent que va al teatre abans d'un espectacle deixarà de venir a sopar i el mateix quan acabi l'espectacle." Tot i el suport al teatre, hi ha qui pensa que El Molino mai no ha tornat a ser el mateix en aquesta segona etapa. NÚRIA PALLEJÀ, comerciant de la zona "Res a veure, tots els que tenim comerç aquí al voltant pensàvem que en obrir El Molino tornaria a haver-hi vida. I res... però jo prefereixo que estigui obert a que estigui tancat." El 1997 El Molino va tancar per problemes econòmics, el temps dirà si la història es repeteix una segona vegada.

La setmana passada van sortir a la llum els comptes d’El Molino: més de nou milions d’euros de deute, que esperen fer front amb un concurs de creditors. Un cop dur per al teatre, que va reobrir el 2010 després de 13 anys tancat. L’objectiu era tornar a posar de moda el burlesc i dinamitzar l’avinguda del Paral·lel, però ara com ara sembla que no surten els números.

L’empresa ha presentat aquest mes un concurs de creditors que, en saltar a les pàgines del diari ‘La Vanguardia’, ha fet témer que el teatre hauria de tancar. Tanmateix, la consellera delegada de l’empresa propietària, Elvila Vázquez, ha negat que el teatre estigui en perill de tancament. Vázquez ha reconegut que el teatre passa per un mal moment, però ha deixat clar que el concurs de creditors que han presentat és de continuïtat..