El mes de novembre passat es va reobrir el Teatre Principal després de set anys amb les persianes abaixades. Ara és el torn, però, de posar en marxa un nou espai del recinte fins ara en desús: la sala petita del teatre. S’hi programaran obres de petit format. La més destacada és l’estrena del nou espectacle de Toni Albà, ‘Bufonant’, en què l’actor es posa en la pell d’un bufó que anirà descobrint al mateix temps que el públic els personatges que interpreta. L’espectacle vol ser una “performance” i també un joc de nens. El muntatge s’estrena el proper dissabte 8 de febrer i es podrà veure fins al 30 de març.

‘Marabunta‘ és l’espectacle que obre la sala petita des d’aquest divendres 7 de febrer i fins al 28 de març, del qual en són autors Guillen Albà & The All in Orchestra, i en què el protagonista és un pallasso caòtic. Els artistes tenen la consigna que no s’entengui res a través d’unes cançons pròpies i gags absurds.

‘El pensador de barra lliure’ és el tercer espectacle que s’ha programat. Una obra d’humor que té com a protagonista el senyor Bohigues, un personatge de ficció que intervé al programa de ràdio’Versió Rac1′ amb Toni Clapés. De fet, l’espectador viurà en directe una entrevista entre el presentador del programa i aquest personatge caracteritzat per Eduard Biosca.