A la mostra “Festival de Sopes del Món: 10 anys d’història” es poden veure 40 imatges captades per tres veïns: el Joan, el Manel i el Pedro. Les fotografies fan un repàs a aquesta festivitat, que té tres denominadors comuns: l’aigua, el foc i l’olla. Els ingredients marquen la diferència entre totes les sopes que s’han cuinat durant aquests anys. L’exposició es va inaugurar l’any passat a l’Ateneu Popular 9 Barris i fins ara no ha arribat al local de l’organització. Durant tot el mes de febrer es podrà veure al local de Xarxa 9 Barris Acull, situat al número 288 de la via Favència. És una exposició itinerant que el proper mes de març es traslladarà al Centre Cívic Ton i Guida i més endavant també s’exhibirà a l’Ateneu Sant Roc de Badalona. Diuen des de l’associació 9 Barris Acull que la mostra es cedeix a les entitats i associacions que la vulguin exhibir.

Els veïns que participen al festival, porten la sopa feta des de casa o bé la preparen al mateix carrer, sota la marquesina de la via Júlia. 9 Barris Acull i la Xarxa d’Intercanvi de Coneixements són els impulsors del festival.

La pròxima edició del Festival Sopes del Món Mudial ja serà l’onzena i se celebrarà el diumenge 23 de març, sota la marquesina de la via Júlia.