El swing ha estat el principal protagonista d’aquest matí, a la plaça Reial. Durant quatre hores seguides, el públic ha ballat al ritme dels anys 30 i 50  amb les actuacions de la banda de música Sant Andreu Jazz Band, dirigits per Joan Chamorro, i del saxofonista Scott Hamilton. Centenars de ballarins, aficionats i professionals, han omplert la plaça, la majoria eren alumnes d’escoles de balls de saló de Barcelona. Però el públic també s’ha sumat a l’esdeveniment gràcies a les classes de swing per a principiants. Tant petits com adults han pogut aprendre nous passos i participar en un ball comú per a tothom.

A les 11h, la banda de música Sant Andreu Jazz Band ha donat el tret de sortida a aquesta jornada, seguida de la intervenció del saxofonista Scott Hamilton. Després, els assistents han presenciat les exhibicions de ballarins professionals d’arreu del món. Finalment, la jornada, organitzada per l’Assocaició d’Amics i Comerciants de la plaça Reial, ha finalitzat a les 15 h.

La diada estava prevista per al passat 1 d’abril, però va ser cancel·lada a causa de les pluges i s’ha celebrat aquest dissabte, 13 d’abril.