Han estat pocs els que han pogut gaudir d’aquest espectacle íntim i de petit format: 25 lectors de la revista ‘Enderrock.cat‘, que han aconseguit una entrada per assistir a aquest concert en què el quartet barceloní Mine! ha interpretat temes del  sisè àlbum, ‘La fi del món (Música Global, 2012)’. El concert ha coincidit amb la portada de la revista que protagonitzen aquest mes i s’ha realitzat en un escenari molt particular: un refugi antiaeri. La música ha sonat uns metres sota terra, just on es troba la seu del Departament d’Interior, al Palauet del Marquès de Santa Isabel.

Ha estat una actuació d’uns 40 minuts en què el quartet barceloní ha adaptat cançons del seu darrer disc a un format acústic. L’escenari era un repte, però els músics han aprofitat la transformació que ha experimentat el so dels instruments canalitzat pels passadissos del refugi antiaeri. La reverberació, afavorida per les parets baixes i anguloses del refugi, ha donat a les veus un so més viu i profund a metres sota terra.

El d’aquest dimarts ha estat un concert previ únic que precedeix la presentació oficial del nou disc, el proper dijous, 13 de desembre, coincidint amb la reobertura de la Sala Apolo 2. Els membres del grup barceloní s’han mostrat satisfets amb el resultat de l’experiment sonor i han afirmat que esperen que la reobertura de l’Apolo sigui un èxit i que la sala, un dels espais on es fa més música en directe de la ciutat, no torni a tenir cap problema.