El festival de luxe de la ciutat gairebé ha omplert l’aforament en la primera edició. El director del certamen, Martín Pérez, que també dirigeix el Festival Mil·leni, ha afirmat: “Esperàvem tenir una venda d’un 70% de les entrades i finalment hem aconseguit gairebé un 94%, la qual cosa és un èxit”. Pérez creu que la bona resposta per part del públic és gràcies a “l’encert d’aconseguir un festival que no existia a la ciutat, que no competeix ni amb el Sónar o el Primavera Sound, ni amb el Grec”.

Davant de la idea que els festivals musicals estivals succeeixen en els mesos de vacances en els llocs on hi ha més turistes, el Jardins de Pedralbes -ha afegit Pérez- ha sabut trobar el seu lloc, avançar-se un mes i mig i buscar un entorn espectacular, com l’espai que envolta el Palau de Pedralbes. En el festival de 2014, anuncia Pérez, el certamen creixerà una mica fins a “programar entre 10 i 12 concerts, d’un estil similar als d’aquest any, és a dir artistes de prestigi, més que de moda”.

Aquest any, el festival ha aconseguit esgotar les localitats (unes 2.000 per concert) en les actuacions de Lana del Rey, Earth, Wind & Fire i Josep Carreras. Només en dos casos van quedar algunes entrades per vendre: per veure Roger Hodgson (veu de Supertramp) i Crosby, Stills & Nash.