Punxant a la Rambla. Així és com sembla que a Nickodemus se li va ocórrer repetir, en una edició catalana, les festes que des de l’any 1998 organitza a Nova York a tocar del riu de la ciutat i a les quals va anomenar Turntables on the Hudson. El músic intenta descriure la ciutat de Barcelona amb una base de house i funk mesclada amb ritmes llatinoamericans, música africana, de l’est d’Europa o de l’Orient Mitjà. Amb aquesta amalgama sonora Nickodemus vol descriure la diversitat cultural de la ciutat.

Aquest disc recopilatori és el primer volum d’una sèrie anomenada City to City, River to River, una iniciativa que vol connectar a discjòqueis, músics i públic de ciutats d’arreu del món com ara Nova York, El Caire, Londres, París, Barcelona o Lima, entre d’altres. Nickodemus inclou en el recopilatori i les sessions una remescla de la cançó ‘No soy del valle’, els sons colombians de Flowering Inferno, els brasilers e Wagner Pá o la rumba catalana de La Troba Kung-Fú.

Nickodemus repeteix aquesta nit la seva sessió del mes, primer al club Ocaña, a la plaça Reial, i després al Marula, al carrer dels Escudellers. Els seus plats oferiran, una nit més, la visió sonora particular de Nickodemus de la ciutat, que ja es pot escoltar a la plataforma Soundcloud o adquirir en lína.