Aquest divendres ha arrencat el LlumBCN 2024, el festival d’arts lumíniques que inundarà el Poblenou durant el cap de setmana. S’espera que més de 200.000 persones passegin pels tres itineraris que recorren les diferents instal·lacions lumíniques. El dia que arrenca el festival, betevé ha ofert un especial ‘btv notícies vespre’ amb diferents connexions en directe per ensenyar l’obra dels diversos artistes que hi participen.

El Llum BCN, patrocinat per l’ISE

El festival té el patrocini de l’Integrated Systems Europe, l’ISE, el gran congrés de l’audiovisual que s’ha celebrat aquesta setmana a Barcelona i que també hem retransmès en directe. Precisament en el marc dels dos esdeveniments, el Llum i l’ISE, l’artista visual Sofia Crespo ha projectat un mapatge a la Casa Batlló.

Artistes internacionals i escoles locals

Al LlumBCN trobareu una quarantena de propostes, al darrere de les quals hi ha artistes locals i internacionals, però també una quinzena d’escoles de disseny i arquitectura.

En destaquen els creadors britànics UVA, que s’instal·len a la zona de les Glòries, i també Antoni Arola, Elisa Storelli i Jou Serra.

Proposta de Jou Serra per al LlumBCN 2024