Dinamitzar culturalment barris de muntanya com la Vall d’Hebron. Aquest és l’objectiu dels Dijous Culturals del Casal de Barri Can Travi, una iniciativa a càrrec d’un veí il·lustre de la zona: el guitarrista i ambaixador cultural xilè Eulogio Dávalos.

Els guanyadors del Miquel Llobet

Gràcies a aquest cicle passen per l’equipament els guanyadors del Certamen Internacional de Guitarra de Barcelona Miquel Llobet, però també s’ofereixen altres propostes relacionades amb aquest instrument i amb la cultura popular llatinoamericana en general, a banda d’activitats tan diverses com presentacions de llibres o projeccions de pel·lícules i documentals.

L’entrada és gratuïta amb taquilla inversa. Per això necessiten tenir el màxim suport institucional com sigui possible.

La guitarra n’és la gran protagonista

La guitarra clàssica és la gran protagonista dels Dijous Culturals del Casal de Barri Can Travi de la Vall d’Hebron. El guitarrista català Miquel Llobet també dona nom a la sala d’actes on se celebren els Dijous Culturals. L’objectiu és reivindicar la figura del músic, un referent en el seu temps que sovint ha passat desapercebut a casa nostra a causa que va cursar bona part de la seva carrera artística durant la Guerra Civil i la postguerra.