Amics, familiars i admiradors de Montserrat Caballé han recordat aquest divendres la soprano amb un concert al Gran Teatre del Liceu. El Somriure de Montserrat Caballé ha estat un homenatge a la trajectòria de Caballé, no només professional sinó també humana i personal.

El concert ha comptat amb la presència de vells amics de Caballé com Josep Carreras, Jaume Aragall o Al Bano, que han cantat al Liceu per recordar-la. L’encarregat de dirigir-lo ha estat Lluís Pasqual, amic íntim de la família Caballé, qui ha volgut “donar-li les gràcies en nom dels milions de persones que ha fet feliç des que va començar i fins a l’última nota que en podem sentir encara”.

Montserrat Caballé rep la Medalla d’Or de la Ciutat

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha presidit aquest divendres el lliurament de la Medalla d’Or de Barcelona a Montserrat Caballé a títol pòstum. En aquest acte ha volgut destacar que “la medalla vol ser un agraïment a tot allò que ens va donar i un reconeixement a la seva memòria i al seu immens llegat artístic”.

Els familiars de l’artista també n’han estat protagonistes quan la seva filla Montserrat Martí ha agraït el guardó: “Avui en aquesta casa (Liceu) celebrem el somriure de la Montserrat però també la ciutat somriu a la meva mare”.