El Cor Jove de l’Orfeó, sota la batuta del director Esteve Nabona, ha interpretat el ‘Carmina burana’ de Carl Orff al Palau de la Música.

Ha estat acompanyat pel conjunt de percussions de l’Orquestra Simfònica del Vallès, els pianistes de l’Escola Coral de l’Orfeó Pau Casan i Josep Surinyac, i els solistes vocals Serena Sáenz (soprano), Beñat Eguiarte (tenor) i Germán de la Riva (baríton).

Sobre la cantata de Carl Orff, Esteve Nabona comenta: “És una gran composició, amb uns textos que són una exaltació del ‘carpe diem’, una exaltació de l’amor, d’aprofitar el moment”.

Producció audiovisual

El concert forma part del cicle participatiu La Casa dels Cants. Hauria d’haver comptat amb les veus dels nens dels cors del projecte Palau vincles. Però no s’ha pogut tirar endavant perquè “les restriccions fan que les activitats extraescolars hagin de tenir lloc en grups bombolla, per tant, no podíem ajuntar grans grups”, explica el director del cor.

El ‘Carmina burana’ del Cor Jove de l’Orfeó ha estat enregistrat i els nens dels cors del projecte Palau vincles empraran la gravació per cantar des dels seus centres educatius. La producció conjunta es podrà veure a Palau Digital properament.