com arribar festes gràcia

És tot un clàssic quan arriba Sant Jordi. Transports Metropolitans ha convertit en una tradició el concurs de relats curts de TMB. Enguany la iniciativa arriba a la 13a edició i vol convidar els usuaris de metro i autobús a escriure i llegir. En aquesta ocasió el certamen ha rebut 1.100 històries, 434 tuit relats i 78 participacions a Instagram. El guanyador en la categoria de millor relat lliure viatjarà a Las Vegas. També hi ha altres premis com cursos d’escriptura de l’Ateneu Barcelonès, invitacions per al festival Grec 2019 i lots de llibres. Els guanyadors en les tres categories es coneixeran el 25 d’abril.

Un drac recorrerà el metro i el bus

La diada de Sant Jordi al metro i el bus es viurà per primera vegada amb la presència d’un drac que recorrerà les línies de metro i bus. Els usuaris es podran fer una fotografia amb aquesta figura i penjar-la a les xarxes socials amb l’etiqueta #SantJordiTMB. A més, es repartiran punts de llibre entre els passatgers i alguns obsequis.

Reforç del metro el 23 d’abril

Per Sant Jordi TMB recomana utilitzar el metro per desplaçar-se per la ciutat. De fet, el servei es reforçarà amb més trens entre les 10 i les 21.30 h, i més personal de seguretat a les estacions del centre de Barcelona. Hi haurà algunes línies d’autobús afectades -amb desviaments- perquè a l’entorn de la plaça de Catalunya i la Rambla hi haurà parades de Sant Jordi.