El conjunt modernista més gran de Catalunya i obra de l’arquitecte Domènech i Montaner tornarà a acollir un cicle de música als jardins. S’hi han programat un total de cinc concerts que començaran a les 21 h, excepte l’espectacle inaugural del dia 28 de juny, que començarà a les 21.30 h.

Fundación Tony Manero
  • Fundación Tony Manero. La banda que fa ballar el públic des de fa 20 anys amb el seu particular disco-funk serà l’encarregada d’inaugurar els Concerts d’Estiu. El públic podrà escoltar les cançons del seu nou treball ‘Lugares comunes’. 28 de juny, a les 21.30 h.
  • Bedouine. La cantant siriana ha estat reconeguda com la darrera revelació de l’indie-folk. Els seus seguidors podran gaudir del seu primer disc, ‘Bedouine’. La seva música barreja folk, country i bossa nova. 5 de juliol, a les 21 h.
  • Ethno Catalonia. És la segona vegada que la banda trepitja Sant Pau per oferir un concert. El grup està caracteritzat pels sons de folk, ètnics i tradicionals. Són joves músics que volen captivar el públic amb el seu talent. 12 de juliol, a les 21 h.
  • Roger Mas. El cantautor fusiona música i poesia. L’artista presentarà el seu darrer àlbum, ‘Parnàs’, que conté una barreja de noves cançons i poemes que ha musicat d’escriptors com Miquel Martí i Pol, Joan Maragall i Salvador Espriu, entre d’altres. 19 de juliol, a les 21 h.
concert de Las Migas
  • Las Migas. El grup està format per quatre dones que fusionen música de diferents estils amb veu, guitarra i violí. El quartet va estar nominat al millor àlbum flamenc en els premis Latin Grammys del 2017. El públic tindrà l’oportunitat d’escoltar com sonen les cançons del disc ‘Vente conmigo’. La banda, en els inicis, va tenir a les seves files l’artista Silvia Pérez Cruz. 26 de juliol, a les 21 h.

Els concerts costaran 18 euros, excepte el recital d’Ethno Catalunya, en què caldrà pagar 12 €. Com a novetat, en aquesta cinquena edició s’han implantat descomptes del 20 % per als joves fins als 29 anys i a partir dels 65 anys. Podeu consultar tota la informació sobre el programa dels Concerts d’Estiu en aquest enllaç.