L’espectacle és un enfilat d’èxits de Queen, com ‘We will rock you’, ‘I want to break free’ o ‘Somebody to love’, interpretats per dos cantants, una banda en directe i un cos de ball de sis membres. L’argument és mínim: un extravagant personatge ha convertit l’escenari en un temple de culte a una divinitat musical: Queen. El públic és convidat a participar en el ritual.

La línia argumental és mínima: un extravagant personatge ha convertit l’escenari del teatre en un temple de culte a Queen i els fidels – els espectadors- són convidats a participar-hi. Aquest personatge l’interpreta Enrique Sequero, mentre que el cantant principal del muntatge és Manel Bartoll (ambdós amb historial en el món dels musicals).

Entrega la banda sonora una banda formada per tres músics (un dels quals és Jorge Ahijado). Entre els èxits de Queen que sonen a l’espectacle hi ha ‘It’s a kind of magic’, ‘We will rock you’, ‘Somebody to love’, ‘Show must go on’ o ‘Bohemian rapsody’, entre d’altres.

‘We love Queen’ arriba a Barcelona tres dies abans que Queen actuï al Palau Sant Jordi amb el cantant Adam Lambert. La companyia de teatre gestual Yllana, equivalent a la nostrada El Tricicle, signa la direcció escènica i Jorge Ahijado la musical de l’espectacle.