El Teatre Romea ha aplegat veus consolidades com les de Gisela o Carles Torregrossa i d’altres de joves com Diana Roig o Aina Quiñones en una nova edició del concert ‘Amor x amor, un concert solidari que enguany destina la recaptació a l’Associació Obra Social Sanitària Cor de Maria, amb seu a Gràcia.

L’organitzadora ha estat un cop més Marisol González, qui ha comptat novament amb Alícia Serrat en la direcció escènica i amb Dani Campos en la musical (també ha tocat els teclats). Han acompanyat Campos (teclats) a la banda: Berenguer Aina (bateria), Neirak (guitarres) i Rai Benet (baix).

‘Amor x amor’ sona als anys 80

Fa quatre anys, en la primera edició, el programa estava format per duets amorosos de musicals. Aquesta vegada els intèrprets havien d’escollir èxits pop dels vuitanta. Tot i que la fórmula dels duets ha predominat, també hi ha hagut interpretacions en solitari i una de coral (Nacho Melús amb The Beating Souls cantant ‘All night long’ de Lionel Richie). Gisela i Naím Thomas s’han unit per recordar Roxette (‘The look’ i ‘It must have been love’), mentre que Diana Roig ha fet parella amb Carles Torregrossa per cantar ‘Heaven’, de Bryan Adams.

En cada edició d”Amor x amor’ l’entitat del tercer sector beneficiària també ha anat canviant. “Sempre em poso en contacte amb tècnics de l’Ajuntament per tal que m’adrecin a entitats petites, que realment necessiten ajuda. 6.000 euros és un món per a aquest tipus d’entitats”, explica Marisol González, ànima del concert benèfic.