La Film Symphony Orchestra és un projecte que pretén acostar la música clàssica al gran públic a través de les bandes sonores dels últims temps. Coincidint amb els 40 anys de l’estrena de ‘La guerra de les galàxies’, ha decidit fer una gira per tot l’estat espanyol, en què ha repassat els grans temes de la saga, des de les primeres pel·lícules fins a les més noves. Tot en una versió especial editada pel compositor John Williams, encarregat de musicar els 40 anys de la saga.

La gira, que porta per títol La música de les Galàxies, acabarà el 10 de juny a Madrid. Per això, Martínez-Orts ja ens ha confirmat que l’orquestra especialitzada en bandes sonares, ja està preparant un nou projecte en què barrejarà cançons de diverses pel·lícules. I no hi faltaran algunes de les més noves bandes sonores, com és ‘La la land’.

El concert ha estat tota una festa per als més fanàtics de la saga. Els músics han estat acompanyats, en tot moment, per un joc de llums. Tot un espectacle per al públic. A més, aquells que ho han volgut s’han pogut fer fotos amb les tropes imperials i el seu cap, Darth Vader.