L’espai ha despertat molt d’interès. L’entrada a la festa inaugural costava 40 euros i fa dies que es van esgotar. Molta gent  ha volgut conèixer de prop aquest nou espai, que vol convertir-se en un referent de l’oci barceloní. De moment, han obert la zona al voltant de la piscina, on diversos discjòqueis han anat amenitzant l’ambient.

Aquest nou local té la mateixa filosofia de l’original, el mític espai que va obrir portes a Sant Antoni (Eivissa) l’any 1980. Són quatre plantes destinades principalment a festes exclusives, una zona exterior amb piscina des d’on es faran actuacions i un vaixell amb sortides diàries per contemplar la silueta urbana de Barcelona durant la posta de sol. Tot destinat a un públic selecte.

Bona acollida veïnal

Els veïns del Port Fòrum veuen amb bons ulls el nou Café del Mar perquè esperen que serveixi per dinamitzar una zona que, diuen, estava molt “parada”. A més, creuen que està lluny dels habitatges i que, per tant, no causarà molèsties als veïns.

Els mateixos propietaris del local diuen que el Cafè del Mar Club vol trencar la maledicció del Port del Fòrum en usos lúdics. D’ençà que es va inaugurar la zona, s’han donat a conèixer diferents projectes que finalment no s’han pogut materialitzar. Pretenen que sigui un revulsiu per a la zona.

De moment, ja s’ha donat a conèixer un nou projecte que se situarà molt a prop. Serà el joc d’escapada en viu —també conegut com “escape room”—, més gran de l’Estat espanyol, que es dirà Game Point Centre. El local oferirà fins a 18 jocs d’escapada de diverses temàtiques.