Mishima, La Iaia, Mazoni, Koers, Ruc’n’Roll i Joan Garriga, de La Troba Kung-Fú, oferiran un concert gratuït a Ciutat Meridiana dissabte 19 de maig per reivindicar l’ús social del català. Els grups catalans tanquen la campanya de Plataforma per la Llengua amb l’espectacle ‘Fes-te Meridiana. El català, llengua comuna’ en el marc de la Festa Major de Nou Barris.

El concert es farà al camp de futbol de Ciutat Meridiana, on a partir de les 17 h de dissabte 19 de maig també hi haurà tallers i activitats. La Plataforma per la Llengua ja fa temps que treballa al barri de Ciutat Meridiana per fomentar l’ús del català entre els veïns. Des de l’entitat apunten que encara cal treballar perquè el català sigui llengua comuna i de cohesió, fent incís amb els més joves.

Amb aquest concert a Ciutat Meridiana, on participen diverses entitats del barri, la Plataforma per la Llengua vol mostrar que “es pot normalitzar lingüísticament qualsevol espai o barri del país amb una proposta atractiva”. Hi actuaran grups com Mishima, Joan Garriga -de La Troba Kung-Fú-, La Iaia, Mazoni, Koers i Ruc’n’Roll.