LLUÍS HOMAR, exdirector del Teatre Lliure "És ganes de compartir aquí amb tota la gent que vol estar-hi... L'Anna era una persona única, una personna estupenda, i la recordarem tots". MIQUEL PERIEL, companyia Dagoll Dagom "La seva energia, la seva simpatia, les seves frases abans de començar la funció, el seu companyerisme." ROSA PALAU "Ha estat una dona per a mi molt important, sobretot al nivell primer de teatre. Jo sóc de les pioneres que anava, com han comentat aquí dintre, que quedava el teatre buit però nosaltres anàvem a omplir-lo perquè tirés endavant aquest tipus de teatre que ningú recolzava."

Als funerals, que han estat oberts a tothom (tot i que no ha estat obert a les càmeres) i hi han assistit familiars, amics i companys de professió. Desenes de persones han recordat l’actriu amb la lectura d’alguns textos i amb diverses peces musicals, com la cançó ‘Un núvol blanc’, de Lluís Llach.

La importància d’Anna Lizaran per al teatre català ha fet que s’hagi posat en marxa una iniciativa perquè una sala teatral porti el seu nom. Una de les possibilitats seria un espai al Teatre Lliure, companyia de la qual Lizaran era fundadora, i on unes espelmes recorden l’actriu.