El cantant holandès resident a Barcelona Clarence Bekker ha presentat al Teatre Tívoli l’espectacle ‘A Christmas story’. El concert celebra els 25 anys de gestió del grup Mas & Mas al capdavant de la sala Jamboree, on Bekker canta cada dijous.

Com aquest estiu al Teatre Coliseum, on va clausurar el Mas i Mas Festival, Clarence Bekker ha comptat al Tívoli amb la col·laboració puntual del Little Light Gospel Choir i de les ballarines Sheri Masala & Masala Bollywood Dancers. Nova, en canvi, ha estat la participació de la cantant Desirés Diouf. Bekker ha estat permanentment acompanyat per la seva formació habitual: Arecio Smith als teclats, Francisco Guisado a la guitarra, Charlie Moreno al baix i Carlos López a la bateria, reforçada per a l’ocasió amb una secció de metalls i les veus de Paula Domínguez i Alba Pérez.

Temes propis i versions

En essència, ha estat una revisió del directe de fa uns mesos al Coliseum, amb un repertori basat a parts iguals en temes propis (‘Mr. Policeman’, ‘Beatiful tomorrow’, del seu recent disc homònim) i versions de clàssics de la música negra o no tan negra (‘Try a little enderness’ d’Otis Redding, però també ‘Fix you’ de Coldplay). Bekker ha deixat enrere el passat en la música dance i el projecte internacional de músics de carrer ‘Playing for a change’, per centrar-se en la seva carrera en solitari. L’aliança amb Mas & Mas hi està tenint força pes.