Les Catifaires del Raval s’han sumat per primera vegada aquest any a la celebració de la fi de la Pasqua i els darrers dies del ramadà a petició del Grup Interreligiós del Raval. Per a l’ocasió han recreat una catifa de flors als Jardins del Monestir de Sant Pau del Camp. La catifa, amb el lema “Fent barri amb tothom”, representa la convivència de cultures i confessions religioses que hi ha al barri del Raval.

Catifaires multigeneracionals

Aquest any les Catifaires, dones de diferents edats i cultures, han sumat per donar color i alegria als darrers dies del ramadà, que s’acabarà el proper 12 de maig, i també celebrar la Pasqua cristiana. De fet durant el ramadà es duen a terme altres iniciatives per fomentar la diversitat religiosa com el trencament del dejuni a la parròquia de Santa Anna.

És la primera vegada que les Catifaires col·laboren amb el Grup Interreligiós del Raval

Les Catifaires del Raval són un grup de dones que de manera voluntària es reuneixen dos o tres cops l’any per fer creacions efímeres amb flor natural. Van començar aquesta aventura fa uns 12 anys arran del projecte La mar de flors, de l’entitat Impulsem.

La catifa de flors acabada