Els Castellers de Sarrià han tornat a actuar a la plaça del Consell de la Vila per la Festa Major de Sarrià després de dos anys. Ha estat una diada castellera marcada per la covid-19, amb aforament de públic limitat. La colla ha fet dos pilars de quatre al balcó de la seu del districte de Sarrià – Sant Gervasi, que han provocat una gran ovació dels veïns de Sarrià.

Diada marcada per la covid

Seguint les mesures d’aforament de prevenció de la covid, el públic s’ha limitat en 120 persones, que s’han assegut al voltant de la plaça. Els castellers s’han fet proves de detecció de la covid abans d’entrar a la plaça i han limitat les torres a pilars i no han fet grans castells.

De reestrena per la festa major

Han tornat a actuar al seu barri després d’un any i mig inactius, des que el maig del 2020 totes les colles castelleres de la ciutat van haver de parar l’activitat per la pandèmia. És la segona actuació que fan des la covid, la primera va ser per les Festes de la Mercè. Han comptat amb la Jove de l’Hospitalet com a colla convidada i la m´usica dels Castellers de Gràcia.