festa major sarria

Arriba la Festa Major de Sarrià, de l’1 al 10 d’octubre. Aquest barri es vesteix de gala per celebrar la seva gran festa. A continuació trobareu el programa complet i també un resum de la Festa Major de Sarrià-


Quan?

De l’1 al 10 d’octubre del 2021


Com?

Cal inscripció prèvia a les activitats


Cites imprescindibles

Divendres 1 d’octubre

19 a 20.30 h: Toc d’inici i pregó de Festa Major. L’arrencada oficial de la festa major és el Toc d’Inici, una cercavila representativa de la cultura tradicional del barri que acaba amb una ballada. Hi participa tota la família gegantera, els membres de l’Esbart de Sarrià i la Colla de Diables i Diablesses del barri. L’acte culmina a la plaça del Consell de la Vila amb els gegants Gervasi i Laieta ballant la melodia del toc d’inici.

Dissabte 2 d’octubre

17 h: Banda Municipal de Música de Barcelona. Pl. de Sarrià
21 h: Nit de Festa. Pl. de Sarrià

Diumenge 3 d’octubre

10 a 14 h: Trobada gegantera. Els gegants de Sarrià són els amfitrions de la trobada gegantera, en què participa la família sencera: en Gervasi, la Laieta, els vells gegants de les Dues Cares i el gegantó Blauet. Completen la reunió tot de colles geganteres de la ciutat o de la resta del país.

11 a 13 h: Diada castellera. Pl. del Consell de la Vila

Divendres 8 d’octubre

22 h: Concert de Festa Major. Pl. de Sarrià

Dissabte 9 d’octubre

12 a 14 h: Sardanes amb la Cobla Sant Jordi. Pl. de Sarrià

20.30 a 22.30 h: Sarrià en flames. Els correfocs infantil i adult i la tabalada es concentren en una sola tarda, per formar un acte global. Comença la tabalada pels carrers del barri, a càrrec del grup de percussió dels Diables i Diablesses de Sarrià. Després es fa el correfoc infantil i, unes hores més tard, comença l’adult, que acaba amb un espectacle de foc. Punt de partida: CC de Sarrià.

21 h: Concert de Festa Major

Diumenge 10 d’octubre

17.30 a 19.30 h: Prova Final de la Batalla
20 a 22.30 h: Cinema a la fresca i Castell de Focs final de festa.