Castellers de Barcelona

Els Castellers de Barcelona van portar el 3d8 i el 4d8 a la diada de Can Jorba. La primera clàssica de vuit va arribar a Barcelona. En la celebració del 47è aniversari de la formació, van descarregar el 3d9f i el 5d8 per primer cop en aquesta temporada.

Castellers de Sants

A la diada d’estiu, els borinots van treure el 3d9f, el 4d9f, el 4d8p i el pd7f. Una setmana després, a Tarragona, van descarregar el 2d9fm, tot i que el pd8fm se’ls va resistir i no el van arribar a coronar.

Castellers de la Vila de Gràcia

El primer 3d9f de l’any el van descarregar a Vic. A la diada de la Festa Major de Gràcia, van ajuntar els dos castells bàsics de nou: el 3d9f i el 4d9f. Després de vacances, al Poblenou, van recuperar el 5d8.

Castellers del Poble Sec

Els bandarres van descarregar la primera torre de set de la temporada el 22 de maig. Els castells de vuit no van arribar a temps per a la festa major del barri i són l’assignatura pendent del segon tram de la temporada.

Castellers de la Sagrada Família

El primer 3d7xs de la temporada dels de la camisa verda va veure plaça per la Diada del Safareig. El 12 de juny van aconseguir descarregar la primera torre de set d’enguany, una construcció que es va ensopegar al Fort Pienc.

Colla Castellera Jove de Barcelona

Els de la camisa grana van descarregar el 5d7 més matiner de la seva història a Vilafranca. A la Bonanova van igualar el seu millor registre, i una setmana després, a la plaça d’Orfila, el van superar amb els primers 5d5p i 7d7p de la colla.