Cartells Ajuntament

L’Ajuntament ha estrenat aquesta setmana un web amb tots els cartells que han lluït els carrers de la ciutat des de l’any 2015. De moment, al web repositori hi ha 78 cartells disponibles, però la intenció és que de mica en mica s’hi vagin sumant totes les noves campanyes de comunicació que s’impulsen des del consistori.

Gràcies a aquest nou web, tothom qui vulgui es podrà descarregar i imprimir els cartells per fer-ne un ús particular. Cal tenir en compte, però, que no es podran utilitzar amb finalitats comercials.

Aquesta nova pàgina pretén ser una mostra del talent creatiu de professionals de la il·lustració, la comunicació i el disseny de la ciutat. Al catàleg hi ha noms de renom com María Corte, Miguel Bustos, Júlia Solans, Javi Royo, Laura Meseguer o Snoop.

Entre els cartells destaquen alguns com l’últim de les Festes de la Mercè o el que es va fer en homenatge a les víctimes dels atemptats del 17-A. Però n’hi ha molts més. Per exemple, es poden descarregar alguns que commemoren altres festes de la ciutat, com Sant Jordi o Santa Eulàlia, o d’altres amb temàtiques més reivindicatives, que defensen drets socials o la convivència ciutadana.