La presentació del cartell ha coincidit amb un cap de setmana ple d’activitats per tancar la celebració del bicentenari de la Festa Major de Gràcia. L’espectacle de clausura ha anat a càrrec dels Lluïsos Cobla i Cia. Loropardos, que han preparat un homenatge al disc “Festa Major!” de La Trinca. També s’ha projectat un mapatge a la façana de la seu del districte per commemorar els 200 anys de les festes de Gràcia.

Tant l’espectacle final, com altres activitats d’aquest cap de setmana, s’havien previst per als dies de Festa Major de l’any passat, però es van cancel·lar, com altres actes del programa, a causa  l’atemptat terrorista a la Rambla.

Les activitats s’han recuperat per celebrar la clausura del bicentenari amb aquest homenatge final a La Trinca, d’una hora i mitja, que s’ha fet a la plaça de la Vila de Gràcia. Hi han participat 14 músics i tres actors-cantants que recreen un vell envelat dels anys 50 on tres personatges obriran la porta al passat i compartiran una història que tenen en comú.