Observant el panorama actual, no només assumim que són tendència els sons llatins, sinó també les col·laboracions entre artistes. Ja gairebé queden en segon pla l’estil i la llengua, i tampoc no importa el nombre de participants: com més, millor. I com més populars, també. Això, aquesta setmana, queda palès donant una ullada al més nou del pop: Jennifer López, que prepara álbum en espanyol, s’ajunta amb DJ Khaled i Cardi B; Pharrel Williams estrena ‘Sangria Wine’ amb Camila Cabello, i Christina Aguilera convida Demi Lovato a ‘Fall in line’, primer senzill oficial del seu àlbum de retorn, “Liberation”. I no és l’única que compta amb ella: Demi se suma al més recent de Clean Bandit.

I precisament moltes d’aquestes col·laboracions es van poder gaudir ja a l’escenari dels Billboard Awards, que van tenir lloc diumenge passat a Las Vegas. A part d’alguns dels mencionats, Ariana Grande i Dua Lipa van desplegar, cadascuna, tot el seu arsenal de ballarines, vestuaris i escenografia boja. Però cal destacar-hi  Janet Jackson, que rebia l’anomenat Icon Award, en homenatge així quaranta anys de carrera musical. I per celebrar-ho, també saltava a l’escenari per interpretar alguns dels seus principals èxits.

Posant-nos gurmets, viatgem al Regne Unit per destacar-ne el so dancehall que agafen les propostes més fresques de la rapera Lady Leshurr o la promesa Stefflon Don,

En el pop, 1+1 = èxit! Comprova-ho entrant a l’’Habitació 910’ de betevé 91.0 fm!

Escolteu el programa sencer aquí:

1a part

2a part