Des de les 11 del matí i fins a les set de la tarda el Parc de la Ciutadella s’ha omplert d’activitats pensades per a tota la família. Aquest any la festa familiar ha arribat amb novetats. Els espais s’han organitzat per temàtiques, de manera que els visitants hi han trobat espais dedicats a la salut, el medi ambient, la participació i la cultura tradicional.

Els milers de famílies que han passat al llarg del dia pel Parc de la Ciutadella han participat a tallers de tota mena, des de maquillatge fins a com construir una maraca. A més, també hi ha hagut espectacles d’animació, màgia, pallassos o titelles repartits pels quatre escenaris que s’han instal·lat al parc. En total s’han fet més de 60 tallers infantils amb valors i una trentena d’espectacles. Des de la Fundació la Roda i la setantena d’entitats que la formen, han volgut apostar per una festa més divertida, educativa i diversa.

Aquest any, el final de festa ha anat a càrrec del Centre Artesà Tradicionàrius, amb motiu dels 50 anys del concert Festival Grup de Folk.