La Fundació la Roda ha celebrat, un any més, la Tamborinada al Parc de la Ciutadella. “Fem festa, fem cultura, fem barris” és el lema de la 41 edició d’aquesta gran festa familiar i solidària, que aquest any ha arribat amb novetats.

Des de les 11 del matí i fins a les set de la tarda el Parc de la Ciutadella s’ha omplert d’activitats pensades per a tota la família. Aquest any la festa familiar ha arribat amb novetats. Els espais s’han organitzat per temàtiques, de manera que els visitants hi han trobat espais dedicats a la salut, el medi ambient, la participació i la cultura tradicional.

Els milers de famílies que han passat al llarg del dia pel Parc de la Ciutadella han participat a tallers de tota mena, des de maquillatge fins a com construir una maraca. A més, també hi ha hagut espectacles d’animació, màgia, pallassos o titelles repartits pels quatre escenaris que s’han instal·lat al parc. En total s’han fet més de 60 tallers infantils amb valors i una trentena d’espectacles. Des de la Fundació la Roda i la setantena d’entitats que la formen, han volgut apostar per una festa més divertida, educativa i diversa.

Aquest any, el final de festa ha anat a càrrec del Centre Artesà Tradicionàrius, amb motiu dels 50 anys del concert Festival Grup de Folk.