Els assistents han anat arribant a la zona des de mitja tarda, però la música no ha començat a sonar fins a dos quarts de 10 de la nit. A primera hora del vespre la majoria de gent congregada a l’avinguda de la Reina Maria Cristina eren turistes però, de mica en mica, s’ha anat omplint l’espai de gent que volia celebrar l’inici de Cap d’Any amb aquest espectacle davant la font de Montjuïc.

A dos quart de 10, les Fonts de Montjuïc també s’han unit a la festa. Aquest any, amb un bloc especial dedicat al pensador i músic recentment desaparegut Carles Santos.

Els encarregats de crear i dissenyar l’espectacle d’aquest any són la companyia Efímer, la qual ha proposat un espectacle en què el raïm ha estat el protagonista. El xou ha acabat amb un piromusical.

Els assistents de l’avinguda de la Reina de Maria Cristina han pogut viure un espectacle musical no vist mai fins al moment. La música ressonava des de diversos punts, un so completament envoltant. En total, hi havia 20 torres amb quatre altaveus de grans dimensions repartits per tota l’avinguda.

festa cap d'any maria cristina 2018

Després de l’acte, els assistents a la festa de l’avinguda de la Reina Maria Cristina s’han desplaçat cap a altres espais per continuar la celebració. La majoria s’ha desplaçat en transport públic que aquesta nit funciona aprofitant que el metro funciona ininterrompudament, així com els Ferrocarrils de la Generalitat i el TRAM.

Revetlles de barri o discoteques?

Alguns han decidit donar la benvinguda al 2018 a prop de casa com, per exemple, els veïns de la Prosperitat. El Casal de Barri, des de fa 30 anys, celebra la nit de Cap d’Any i, una vegada més, ha organitzat una gran festa amb música en directe.

D’altres, sobretot turistes, han preferit anar a alguna discoteca o alguna festa. A la sala Sidecar, més de 400 persones han ballat sense parar per començar l’any amb música i amb els amics.